Speeldag weekend 04 januari 2020
De eerste test is tot een goed einde gebracht. Red Star won vandaag de inhaalwedstrijd op het veld van Donk Sport met 1-2. Door deze winst stijgt Rood Wit een plaats in het klassement, maar
zeker van behoud zijn ze nog lang niet.

Om zelf als iets van zekerheid in te bouwen, is Red Star het aan zichzelf verplicht, zijn twee volgende thuiswedstrijden al winnend af te sluiten. Dan komen G.S.K en Millegem op bezoek, momenteel de ploegen die, net als Red Star, in degradatienood verkeren.


Speeldag weekend 21 december 2019
De eerste ploeg van Red Star heeft een punt weten te halen thuis tegen Claridge. Maar door de winst van zowel Schoonbroek en Donk Sport, lijkt het stillaan einde verhaal van Red Star in 1e afdeling.


Speeldag weekend 14 december 2019
De tweede ploeg behaalt knappe 0-3 overwinning op het veld van het nummer 2 in de stand.
Door die zege komt Red Star weer in de top zes terrecht.

Degradatie wordt elke week groter en groter voor de eerste ploeg van Red Star. Nu verloor het op het veld van Hoekske met zeer zware 9-3 cijfers. In zijn volgende drie wedstrijden is Rood Wit verplicht om 9 op 9 te halen om degradatie te vermijden. Puntenverlies staat gelijk aan degradatie.


Speeldag weekend 07 december 2019
Beide ploegen van Red Star hebben vrijaf omwille van hun jaarlijks mosselfeest. Doch werd er dit weekend ook gevoetbald. In eerste afdeling liet de top 2 steken vallen. Leider Flurky kwam thuis niet verder dan een gelijkspel tegen GSK. Hoekse verloor dan weer met zware 1-5 cijfers op eigen veld tegen Schoonbroek. Door de winst van Schoonbroek, komt de eerste ploeg van Red Star in een zeer penibele situatie terecht. Red Star heeft zelf niets meer in de hand en afhankelijk van de eigen resultaten, maar ook deze van de andere degradatie kandidaten.

Ook in vijfde afdeling vielen enkele uitslagen tegen voor de tweede ploeg voor Red Star. Zowel Olmen en RST Millegem wonnen hun partij en hebben nu elk 1 punt meer dan Red Star, met ook nog een extra wedstrijd tegoed.


Speeldag weekend 30 november 2019
De eerste ploeg van Red Star sluit de heenronde af met een gelijkspel tegen promovendus Barrier.
Het is pas het tweede punt voor Red Star deze competitie. Door de nederlaag van RST Millegem en Schoonbroek, blijft Red Star nog kans maken op behoud in 1e afdeling. Het mag dan zelf geen misstap begaan tegen bovengenoemde ploegen, en zal Red Star ook elders dringend punten moeten gaan sprokkelen. Anders is de degradatie al vroeg op het seizoen een feit.

Na 4 opeenvolgende overwinningen, staat Red Star B weer met beide voeten op de grond. Titelkandidaat Canlar bleek een maatje te sterk en won de partij met 1-3.


Speeldag weekend 23 november 2019
De b-ploeg van Red Star heeft gedaan wat het moest doen. Het won overtuigend van het laatstgeklasseerde Pullman en haalde maar liefst 9 keer de trekker over.  En zoals eerder gezegd in dit bericht is de top zes een feit.


Speeldag weekend 23 november 2019
Weer 4 doelpunten om de oren !!. Trainer Curinckx krijgt Red Star maar niet aan het voetballen. En gezien de kalender en de volgende 2 wedstrijden, gaat daar weinig verandering in komen. Volgende week ontvangt Red Star het nummer 2, promovendus CSC Barrier om dan een week later op bezoek te gaan bij de buren van Hoekske Sport. Weinig goede vooruitzichten dus voor de eerste ploeg. Tijd voor hen om het tegendeel te bewijzen.


Speeldag weekend 16 november 2019
De eerste ploeg was kansloos op het veld van leider Flurky. Vooraf was al duidelijk dat het een eenrichtingswedstrijd ging worden. De eindscore bevestigd enkel het gevoel. Red Star blijft zo laatste in de stand en staat nog voor zeer moeilijke wedstrijden. Volgende week wacht de thuismatch tegen Kempenzonen. De ploeg van Patrick Goots staat knap 3e en zal zich willen blijven mengen in de titelstrijd.


Speeldag weekend 16 november 2019
De tweede ploeg van Red Star legt momenteel een perfect parcour af. In de thuiswedstrijd tegen SC Horst hielden ze de drie punten thuis. Door die zege nadert Red Star tot op 1 punt van Olmen Sport.


09/11/2019
Logische nederlaag voor de eerste ploeg van Red Star. Tot aan de 1-1 bleef het spannend, maar nadien ging Rood Wit met de billen bloot en verloor het met zware 1-4 cijfers.

De tweede ploeg van Red Star boekte knap zijn 2e zege van het seizoen. Het stuurde de Zonnekloppers terug huiswaarts met een 8-3 score.